Клоп: iPad-ът ми е пълен с играчи, които искам в Ливърпул


Клоп: iPad-ът ми е пълен с играчи, които искам в Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1318 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че не очаква нови попълнения през зимата, но разкри още, че е набелязал доста играчи, които иска да привлече в тима в най-скоро време.

През зимата "червените" бяха "забъркани" в двата най-големи трансфера за сега. Филипе Коутиньо премина в Барселона за 142 милиона паунда, а Върджил ван Дайк пристигна на "Анфийлд" срещу 75 милиона. За сега като сигурен напускащ изглежда и Даниел Стъридж, който е близко до това да премине в Интер. Интересът към Тома Лемар пък не спада, а на през седмицата той бе изваден от групата на Монако за мач от Купата на Франция.

Клоп разкри, че няма да спре да мисли за трансфери нито до края на настоящия трансферен прозорец, нито през пролетта относно това, което тимът ще трябва да подобри по време на лятот.

"Ситуацията при нас е една и съща - през цялата година следим за нови и класни играчи. Защо трябва да спирам? Защото 31 януари е близко? Не. Това, което трябва да решим е свързано с един или двама играчи. Трябва да решим дали ще опитаме да ги привлечем сега или през лятото. Ние не спираме да следим за нови играчи. iPad-ът ми е пълен с имена, списъци", призна немският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички