Изненада: Суонси наказа високомерния Ливърпул


Изненада: Суонси наказа високомерния Ливърпул
Снимка: Gulliver/GettyImages

1191 0

Отборът на Ливърпул развали доброто впечатление, което остави след победата над Манчестър Сити в миналия кръг. Днес играчите на Юрген Клоп се изправиха срещу последния в класирането Суонси и загубиха като гост с минималното 1:0.

Освен това тимът от Уелс прекъсна серията на Ливърпул от 18 поредни мача във всички турнири без загуба.

"Червените" бяха по-добри на терена, владееха повече топката, създадоха повече положения, но така и не намериха път към вратата на Лукаш Фабиански.

Единственото попадение за "лебедите" пък бе дело на защитника Алфо Моусон, който бе точен в 40'. При центриране от корнер Върджил ван Дайк не се ориентира добре и с глава прати топката на крака на Моусон, а той, оставен сам, нямаше проблем да преодолее Лорис Кариус.

Дълбоко в добавеното време Ван Дайк центрира от ляво към Фирмино, който с глава стреля, но топката се спря в страничната греда. Веднага след това тя падна на крака на Адам Лалана, който от два метра изпрати топката високо над вратата.

След днешната загуба мърсисайдци изпуснаха възможността да изпреварят Челси и да се настанят на третата позиция в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички