Нищо ново за Арсенал: Червен картон, но и се доближи на точка от топ 4!


Нищо ново за Арсенал: Червен картон, но и се доближи на точка от топ 4!
Снимка: Getty Images

1816 0

Английският гранд Арсенал постигна трудна победа над Уулвърхямптън с минималното 0:1 като гост в мач от 24-ия кръг във Висшата лига. Единственото попадение в срещата отбеляза Габриел през първата част, а през второто полувреме Габриел Мартинели бе изгонен.

В 25-ата минута капитанът на "топчиите" Александър Лаказет намери Габриел, който се разписа. До края на частта Лаказет изпусна две добри ситуации за гол, а "вълците" пропиляха поне три голови положения - Семедо, Невеш и Хименес не успяха да се разпишат.

Поденс и Дендонкер пък се озоваха в голови ситуации в началото на второто полувреме, но и те се провалиха в опитите си да вкарат. В средата на полувремето Мартинели получи два последователни жълти картона и остави Арсенал да доиграва в намален състав.

"Артилеристите" все пак оцеляха, като дори Лаказет можеше да вкара гол малко след червения картон. Това е пореден изгонен играч за Арсенал през този сезон (4-ти в последните 6 мача), но този път това не се отрази на крайния резултат. Лондончани се изкачиха до петото място и се доближиха на само една точка от четвъртия Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички