Преди 2 години новото бижу на Арсенал се кълнеше, че би играл само за един отбор в Англия


Преди 2 години новото бижу на Арсенал се кълнеше, че би играл само за един отбор в Англия
Снимка: Instagram

23500 0

Звездата на Лил Никола Пепе изглежда като сигурно ново попълнение на Арсенал, въпреки че все още няма официално потвърждение от ръководството на "артилеристите". Както е известно, вчера Пепе беше в Лондон за медицински прегледи, а след това в социалните мрежи се появи видео, на което нападателят е облечен в екип на Арсенал и позира пред клубната камера.

На видеото се вижда как Пепе гордо "потупва" емблемата на "топчиите" с ръка. Рекордната покупка на Арсенал обаче далеч не проявяваше подобни чувства към "червените" преди две години, а напротив. Тогава Никола Пепе категорично заяви, че би играл само в един клуб от Англия, ако му се отдаде подобна възможност. И това е Челси.

Котдивоарецът се вричаше, че не би подписал с друг отбор на Острова освен Челси, като евентуален трансфер на "Стамфорд Бридж" би било сбъдната мечта. "Челси е клуб, който е моя мечта. Това е единственият отбор в Англия, за който бих играл", заявява смело Пепе през 2017 година.

Две години по-късно обаче по всичко изглежда, че Пепе ще облече екипа на Арсенал - един от големите съперници на Челси в Лондон, а и във Висшата лига. Междувременно трансферът на Пепе очевидно накара Арсенал да се откаже от друга голяма трансферна цел, която е изкъсо следена и от друг гранд в Англия (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички