Грийнууд обявил кариерата на Кристиано Роналдо за приключена и критикувал брутално съотборниците си


Грийнууд обявил кариерата на Кристиано Роналдо за приключена и критикувал брутално съотборниците си
Снимка: Getty Images/Guliver

5729 0

Мейсън Грийнууд определено не страда от липса на самочувствие, като не е изпитвал никакви притеснения да критикува своите съоборници в Манчестър Юнайтед. Под прицела му попаднал дори и Кристиано Роналдо още преди да се завърне на "Олд Трафорд".

Брутална увереност и самочувствие от страна на Грийнууд

21-годишният нападател имаше огромно изкачване в редиците на Юнайтед от академията до първия отбор. И според The Athletic, той е имал изключителна увереност дори и на 16-годишна възраст. Още тогава е критикувал брутално съотборници както настоящи, така и бъдещи.

Според изданието Грийнууд "може да бъде брутален с избора си на думи, когато коментира представянето на момчета, които не са на неговото ниво". "Той знаеше, че е добър играч и го показваше, не се срамуваше да каже на някого, че не струва. Когато го чуете, ще си помислите: „Не може да се говори така".

Критиките не а подминали дори и легендарния Кристиано Роналдо, докато все още беше в Реал Мадрид. Грийнууд заявил, че "той е мъртъв", което означава, че кариерата на  португалеца е приключила. Допълва се още, че служителите в клуба са го "поправили", като същевременно определят коментарите като "младежка заблуда".

Обвинения и застой в кариерата на футболиста

Кариерата на Грийнууд се срина през януари 2022 г., когато той беше арестуван, след като жена отправи обвинения срещу него. Той беше обвинен в опит за изнасилване, нападение и агресивно поведение.  Той се яви пред съдиите и му беше казано, че ще бъде изправен пред съда по-късно тази година.

През февруари обаче бяха свалени обвиненията, след като няколко предполагаеми свидетели отказаха да сътрудничат. Юнайтед, който го отстрани и е оставен без заплата, обяви, че ще проведе вътрешно разследване на обстоятелствата около ареста му. Освен това се появи информация, че Грийнууд ще се ожени за момичето, което бе повдигнало обвинения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички