"Има дузпа, няма дузпа": Как Атлетико остана с празни ръце срещу Ливърпул (ВИДЕО)


"Има дузпа, няма дузпа": Как Атлетико остана с празни ръце срещу Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2190 0

Отборите на Атлетико Мадрид и Ливърпул сътвориха страхотен спектакъл за неутралните фенове, но за привържениците на двата отбора двубоят беше изключително напрегнат от началото до самия край. В крайна сметка запалянковците на "дюшекчиите" бяха тези, които изпитаха разочарование след последния съдийски сигнал.

Причината не се състои само в това, че техният отбор загуби, но и една дискусионна ситуация, която можеше да се окаже повратна за крайния изход от срещата. В 82-ата минута Атлетико изпълни статично положение, след което техен футболист се озова на тревата в наказателното поле след съприкосновение с противников играч.

Сблъсъкът бе между Хосе Хименес и влезлия като резерва Диого Жота, който минути по-рано спечели дузпа за своя отбор пред другата врата. Португалецът този път за малко да се превърне в "грешник" за мърсисайдци, като главният арбитър на срещата Даниел Зиберт дори посочи бялата точка.

След дълго преразглеждане на ситуацията Зиберт отиде до ВАР монитора, за да види отново ситуацията на повторение. След преразглеждането Зиберт отмени решението си, като Атлетико не получи дузпа. Вижте дискусионната ситуация във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички