Неприятности за Антонио Конте - Важен играч на Тотнъм под въпрос за дербито с Арсенал


Неприятности за Антонио Конте - Важен играч на Тотнъм под въпрос за дербито с Арсенал
Снимка: Getty Images

1347 0

Нападателят на Тотнъм - Деян Кулушевски е под въпрос за дербито на Северен Лондон с Арсенал на 1 октомври (събота) със съмнение за контузия на бедрото, твърди авторитетното издание "The ​​Athletic".

Според информацията нещо се е случило с офанзивния футболист по време на престоя му в лагера на националния отбор на Швеция за Лигата на нациите. В момента медицинският екип на "шпорите" следи зорко ситуацията с един от ключовите си футболисти.

Още с пристигането си под наем през януари от тима на Ювентус Кулушевски се превърна във важно звено в селекцията на Антонио Конте. През този сезон до момента шведът има 9 мача, в които се е отчел с гол и 3 асистенции. 

Контузията му със сигурност не е добра новина за италианския мениджър на "шпорите" преди важния мач с градския съперник Арсенал. Пред Конте има и друго главоболие - вчера пък стана ясно, че капитанът на тима Юго Лорис също може да пропусне дербито.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тотнъм взе решение за бъдещето на Кулушевски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички