Неприятна новина: Дебютът на Еди Хау начело на Нюкасъл се отложи


Неприятна новина: Дебютът на Еди Хау начело на Нюкасъл се отложи
Снимка: Getty Images

1697 0

Новият старши треньор на Нюкасъл Еди Хау ще пропусне първия си мач начело на "свраките" срещу Брентфорд, след като даде положителен тест за коронавирус, подобно на голямата звезда на Манчестър Сити.

Той ще се самоизолира според протокола в резултат от инфекцията, което означава, че няма да бъде на резервната скамейка за срещата с новака във Висшата лига на "Сейнт Джеймсис Парк". Вместо това, асистентите му Джейсън Тиндал и Греъм Джоунс ще изведат състава за мача в събота следобед (17:00 ч. българско време).

"Много съм разочарован, че няма да бъда с всички Вас на "Сейнт Джеймсис Парк", но е изключително важно да се следват правилата и да се карантинирам. Искам да уверя всички, че се чувствам добре, и докато това не е новина, която приветствам, знам, че не е провалила нашите приготовления за важния мач".

"Аз съм и ще продължа да бъда в непрекъсната връзка с моя треньорски щаб и играчите, както утре, така и по време на седмицата и знам, че те ще дадат всичко от себе си както на терена, така и извън него", заяви самият Еди Хау, който замени на поста уволнения от новите собственици Стив Брус!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички