Неочакван обрат - Арсенал отмъква цел на Ливърпул и Реал Мадрид


Неочакван обрат - Арсенал отмъква цел на Ливърпул и Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

3340 0

Английският гранд Арсенал е готов да плати 48 милиона паунда за нападателя на Борусия Дортмунд Марко Ройс, информира английското издание "Метро".

Според информацията "артилеристите" са започнали преговори с германския национал, на когото мениджърът на тима Арсен Венгер е голям почитател.

Арсенал до момента не е изключително активен на трасферния прозорец, след като към тима са се присъединили само Петър Чех и обявеното днес ново попъленение от Аякс - 16-годишният Дониел Мален. Венгер обаче заяви, че се оглежда за един или двама играчи, които да доведе на "Емирейтс". Той разкри също, че те ще бъдат "необикновени".

Марко Ройс със сигурност попада в категорията "необикновени" играчи. Медиите в Германия съобщават, че все още няма официално запитване за играча, Арсенал обаче ще направи всичко възможно, за да осъществи тази сделка.

Интерес към германския национал имаше още от Ливърпул и Реал Марид. Преминаване на "Анфийлд" обаче е малко вероятно, тъй като "червените" вече се сдобиха с нападателя Кристиан Бентеке за сумата от 32 млн. паунда.

Преди седмица пък се появи информация, че "Кралския клуб" ще предложи умопомрачителните 63 милиона паунда за Ройс, в случай че се раздели с голмайстора си Карим Бензема. През последните дни обаче възможността Бензема да премине в друг отбор значително намаля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички