Бензема и Ройс част от уникална трансферна схема на...Реал


Бензема и Ройс част от уникална трансферна схема на...Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

2570 0

Реал Мадрид най-вероятно ще приеме офертата на Арсенал за нападателя Карим Бензема. Причината за това е, че с парите получени от френския национал "Кралския клуб" желае да привлече Марко Ройс, твърди "Метро".

Миналата седмица се появи информация, че "артилеристите" готвят оферта на стойност 31.3 млн. паунда за голмайстора на "Белия балет". В последствие мениджърът на лондонския клуб Арсен Венгер отрече да се случва подобно нещо. Медиите на Осторва обаче продължават да свързват името на Бензема с Арсенал.

Първоначално се смяташе, че Реал Мадрид няма да продаде Бензема. Но сега Испания се спекулира, че клубът е готов да се раздели с френския национал, за да може да доведе на "Бернабеу" звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс.

Германския национал е харесван от наставника Рафаел Бенитес заради това, че може да играе на всякаква позиция в атака. Бившият тим на Бенитес - Ливърпул, също проявява интерес към Ройс. Ръководството на Реал обаче смята да предложи около 63 млн. паунда за германеца, което рязко ще намали шансовете на английския тим да привлече нападателя на Борусия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички