Нежелан от Барселона поема към Висшата лига, Ювентус остава с празни ръце


Нежелан от Барселона поема към Висшата лига, Ювентус остава с празни ръце
Снимка: Getty Images

6745 0

Бившият полузащитник на Милан Франк Кесие е по-вероятно да се присъедини към отбор от Висшата лига, отколкото към Ювентус, твърдят медиите в Испания. А причината е, че Барселона не е готова да го пусне под наем.

Юве не иска да дава пари за Кесие

През последните няколко дни в италианските медии имаше предположения, че "бианконерите" са определили Кесие като идеално подсилване в халфовата линия. Mundo Deportivo обаче търди друго, а именно, че Барселона и националът на Кот д'Ивоар не се интересуват от завръщане в Италия за Ювентус.

Твърди се, че Юве би го взел само под наем с опция за закупуване, което не е приемливо за Барселона, който отчаяно се нуждае да събере пари от продажби на играчи.

В същото време Кесие също има желание за нов опит, след като прекара по-голямата част от кариерата си в Италия с Аталанта, Чезена и Милан. Ето защо Висшата лига е най-вероятната опция за Кеси, който се присъедини към "Блауграна" като свободен агент от Милан през лятото на 2022 г. А Кесие е само един от петимата, с които Барса смята да се раздели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички