"Не съм притеснен ни най-малко" - Юрген Клоп с коментар за трансферните планове на Ливърпул


"Не съм притеснен ни най-малко" - Юрген Клоп с коментар за трансферните планове на Ливърпул
Снимка: Getty Images

3162 0

Говорейки за летните планове, старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, изрази мение, че клубът е атрактивна дестинация за футболисти на трансферния пазар дори и да не участва в турнира Шампионска лига!

В момента мърсисайдци са на пето място във Висшата лига с 62 точки, а Манчестър Юнайтед е на заветното четвърто с 63, но и един изигран мач по-малко.

"Не можем да гарантираме на никого, че ще играем в Шампионска лига. Ако в момента водим преговори с футболисти, то те знаят много добре каква е ситуацията", заяви Клоп пред сайта на Ливърпул и допълни:

"Когато се присъединиш към някой клуб, ти искаш да постигнеш нещо с него, а не просто да се носиш по течението. Ливърпул винаги се бори за участие в Шампионска лига и за трофеи. Добре дошли са всички, които имат сходни амбиции!".

"През тази година не можем да гарантираме едно нещо и то е именно участие в Шампионска лига. Всичко друго обаче си е така, както си е било и преди", увери немецът. "Ливърпул е фантастичен клуб и има много, много добър отбор, а догодина може би ще е и по-добър. Ливърпул е атрактивен клуб за много футболисти и не бива да забравяме това. Не съм притеснен ни най-малко. Да, без Шампионска лига е по-трудно, но сме напълно ОК със ситуацията", завърши коментара си по темата Клоп.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Джордан Хендерсън обясни от какво трябва да се възползва Ливърпул през сезон 2023/24!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички