Не пуснали Лампард на базата, за да се сбогува с играчите на Челси


Не пуснали Лампард на базата, за да се сбогува с играчите на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

2008 0

Досегашният мениджър на Челси Франк Лампард, който бе уволнен днес, не е бил допуснат до клубната база, за да се сбогува с играчите, съобщават няколко страници в Туитър, които се позовават на "Sky Sports".

Същият източник информира, че Лампард може да е знаел за предстоящото си уволнение след поражението от Лестър (0:2) във Висшата лига миналия вторник. Той застана начело на "сините" в началото на сезон 2019/20 и оставя тима на девето място в класирането. Лондончани се класираха и на 1/8-финалите на ФА Къп.

"Това е много трудно решение, което не е взето никак лесно от собственика и Борда. Благодарни сме на Франк за това, което постигна като старши треньор на клуба. Все пак, резултатите в последно време, както и представянето на отбора, не отговарят на очакванията на клуба". Това бяха част от думите на клубния собственик Роман Абрамович по повод уволнението. Очаква се Лампард да бъде заменен от Томас Тухел. А ето кой е друг вариант за поста. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички