"Не означава нищо" - Ерик тен Хаг предупреди футболистите на Манчестър Юнайтед след 3:0 срещу Чарлтън


"Не означава нищо" - Ерик тен Хаг предупреди футболистите на Манчестър Юнайтед след 3:0 срещу Чарлтън
Снимка: Getty Images

1059 0

Във вечерта на 10 януари Манчестър Юнайтед победи третодивизионния Чарлтън с 3:0 на "Олд Трафорд" и така се класира за 1/2-финалите в турнира за Купата на Лигата.

След края на двубоя, мениджърът на "червените дяволи" - Ерик тен Хаг, предупреди своите футболисти, че не са постигнали нещо кой знае какво и трябва да продължат да печелят, ако искат да сложат край на 6-годишния период на клуба без трофей:

"Това, че сме достигнали до 'последните 4', не означава нищо. Трябва да продължим да побеждаваме, но трябва и да мислим мач за мач. Ще видим какво ще отреди жребият и след това ще се подготвим добре", каза Тен Хаг пред "Sky Sports". 

Юнайтед отново пропиля доста положения в хода на срещата и попаденията за 2:0 и 3:0 паднаха чак след 90-ата минута. "Доволен съм. Започнахме добре двубоя, с много енергия, бяхме много фокусирани и ги притиснахме в тяхната половина. Създадохме шансове и големи възможности за гол, а след това успяхме да отбележим. Това беше отборно попадение, но завършекът на Антони бе чудесен. Те пуснаха още един нападател, но мисля, че не им позволихме да създадат опасности. Просто трябваше да затворим мача по-рано", каза още треньорът на Манчестър.

*Още новини за английски футбол четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички