"Не мога да повярвам, че едни невероятни 10 години свършиха" - Деклан Райс каза 'сбогом' на Уест Хям


"Не мога да повярвам, че едни невероятни 10 години свършиха" - Деклан Райс каза 'сбогом' на Уест Хям
Снимка: Getty Images

1660 0

Най-новото попълнение на Арсенал - Деклан Райс, се сбогува с Уест Хям и феновете на отбора с изявление пред официалния сайт на "чуковете".

Както е известно, 24-годишният дефанзивен полузащитник осъществи трансфер в тима на Микел Артета срещу рекордните за английски футболист около 105 милиона паунда.

"Не мога да повярвам, че едни невероятни 10 години свършиха. Уест Хям беше огромна част от живота ми на и извън терена. Сбогуването никога не е лесно. Изпитах невероятни емоции в този отбор, включително онази вечер в Прага", започна Райс, визирайки триумфа в турнира Лига на конференциите на 7-и юни тази година (2:1 срещу Фиорентина).

"Освен това в Уест Хям израснах като човек, като играч и като капитан. От първия момент, в който станах капитан на отбора, не почувствах нищо друго освен гордост и страст. Черешката на тортата за мен като капитан беше спечелването на Лигата на конференциите".

"Връзката ми с феновете означава много за мен и семейството ми. Отнасяте се към нас като към свои от деня, в който пристигнах. Благодаря Ви! Всеки знае колко специален е Уест Хям. Благодаря ви за прекрасните спомени и някои от най-хубавите дни в живота ми. Обичам ви всички", завърши сбогуването си националът на Англия.

*Кариерата на Деклан Райс започва в академията на Челси, но още през лятото на 2013-а година отива в школата на Уест Хям. За първия отбор на "чуковете" изигра общо 245 мача във всички турнири, в които се отчете с 15 гола, 13 асистенции, 29 жълти и нито един червен картон! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ерата на големия лидер в Тотнъм приключи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички