"Не исках да навредя на клуба": Венгер обясни защо 4 години не стъпи в Арсенал


"Не исках да навредя на клуба": Венгер обясни защо 4 години не стъпи в Арсенал
Снимка: Getty Images

1664 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер обясни защо не се е завърнал досега на "Емирейтс". Французинът беше уволнен през 2018 година след 22 години начело на клуба.

Напоследък неведнъж се споменава, че Арсенал трябва да подобри отношенията си с Венгер, като му предложи някаква роля в клуба, но бившият треньор предпочита да стои на дистанция от "артилеристите".

"Далеч съм от клуба от 2018 година. След 22 г. като мениджър може би стигнах края на пътя и хората искаха промяна. Клубът пое в друга посока и разбирам това. Понякога имате нужда от съвсем нов персонал и моето присъствие може да бъде проблем", каза Венгер, цитиран от "Football.London".

"Taка че останах изцяло встрани, за да дам на клуба възможност да се възстанови и да създаде нова връзка с новия мениджър. Ето защо никога не съм говорил за Арсенал и никога не съм се връщал на "Емирейтс". Не исках да навредя на клуба със своето присъствие", допълни французинът.

"Но все още чувствам, че животът ми е свързан с Арсенал, така че сега ги подкрепям пред телевизора. Освен това съм много зает да пътувам по света заради ФИФА", завърши специалистът. Междувременно, Венгер надъха "топчиите", казвайки, че имат шанс за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички