Арсен Венгер отвори стара рана: ВАР можеше да промени историята на Арсенал, ако бе представен по-рано


Арсен Венгер отвори стара рана: ВАР можеше да промени историята на Арсенал, ако бе представен по-рано
Снимка: БГНЕС

1661 0

Легендарният мениджър на английския гранд Арсенал - Арсен Венгер, направи доста интересен коментар относно  ВАР. Френският специалист заяви, че ако системата е била представена на футбола по-рано, то тя е щяла да промени историята на "артилиеристите".

Венгер визира ситуацията от болезнения за Арсенал финал на Шампионска лига от 2006 година в Париж срещу Барселона. Срещата тогава завърши 2:1 за каталунците, а при изравнителния гол на Самуел Ето'о не е била отсъдена съществуваща засада.

"И до ден-днешен смея да твърдя, че Ето'о беше в засда. ВАР наистина можеше да промени историята на Арсенал, ако бе представен по-рано. Засадата бе потвърдена от много специалисти след мача, още ме боли от тази загуба", заяви категорично Венгер.

Дали това е можело да промени историята на Арсенал? За съжаление отговорът на този въпрос можем да оставим само на нашето въображение. Със сигурност обаче можем да се съгласим, че много неща във футбола нямаше да са такива, каквито са днес, ако системата ВАР бе представена по-рано.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Тиери Анри за Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички