Не иска ново предизвикателство? Звездата на Челси Жоржиньо отказва на Барселона, желае завръщане в Наполи?


Не иска ново предизвикателство? Звездата на Челси Жоржиньо отказва на Барселона, желае завръщане в Наполи?
Снимка: Getty Images/Guliver

1391 0

Челси е все по-близо до раздяла с една от големите си звезди, която в последно време все повече разочарова всички в клуба. Жоржиньо съвсем скоро може да напусне "Стамфорд Бридж", а желаещи за подписа му не липсват. 

Най-изявени претенции имат Барселона и Нюкасъл. Самият той обаче е предявил желание да се завърне в бившия си клуб Наполи, твърди местният "La Repubblica".

Жоржиньо пристига при лондончани именно от италианския гранд през 2018-а година за сумата от 57 млн. паунда. Оттогава до момента той изиграва 208 мача, в които записва 29 попадения и 9 асистенции.

Въпреки че беше от ключова роля за триумфа на Челси в Шампионска лига през 2021-а година, бъдещето на полузащитника в тима не е сигурно. Неговият договор изтича след около половин година, което съвсем скоро му дава право да води преговори с други клубове.

Барселона гледа към Жоржиньо като потенциален заместник на вероятно напускащия Серхио Бускетс. Тяхното желание обаче се разминава с това на футболиста, който не търси ново предизвикателство, а по-скоро завръщане там, откъдето "изгря".

Ето какви са мераците на Нюкасъл спрямо полузащитника

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички