Ключов халф се разделя с Челси, ето къде ще ходи


Ключов халф се разделя с Челси, ето къде ще ходи
Снимка: Getty Images

1946 0

Жоржиньо се очаква да напусне Челси през следващото лято, потвърдиха медиите в Англия. 31-годишният италианец премина на „Стамфорд Бридж“ през лятото на 2018-а година от Наполи и вече калкулира досега 207 мача във всички надпревари, в които вкара 29 гола и подаде за други 9.

Жоржиньо не спира да бъде ключов играч в състава на „сините“ до този момент, като има 19 гола.

Все по-силни станаха спекулациите около бъдещето на халфа, но сега The Athletic написа, че Жоржиньо ще напусне Лондон следващия юни. През миналата седмица халфът говори пред местно радио, че неговото желание е да остане при „сините“, но това явно няма да се случи.

„Разбира се, че искам да остана, тъй като обичам Челси. Това не зависи само от мен. Трябва да печелим мачове. Фокусиран съм върху срещите, които ни предстоят и нека видим какво ще стане. Моята мисъл е с Челси и ще дам всичко от себе си“, каза той пред talkSPORT.

Интерес към футболиста има от испанския Барселона, като каталунците планират да предложат на играча едногодишен договор поради икономическата криза на „Камп Ноу“. А какво неприятно сподели мениджърът на Челси, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички