Напускането на Азар е накарало звезда на Челси да остане в клуба


Напускането на Азар е накарало звезда на Челси да остане в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1594 0

Трансферът на Еден Азар в Реал Мадрид през миналото лято е било от ключово значение за бъдещето на един от младите футболисти на Челси Калъм Хъдсън-Одой. Това сподели съотборникът му в тима Антонио Рюдигер. През миналата година Хъдсън-Одой бе свързван с трансфер в Байерн Мюнхен, но реши да остане на „Стамфорд бридж“, подписвайки нов договор с тима.

Рюдигер сподели, че младежът го е попитал за ситуацията в немския гигант преди да направи избора си да остане в Западен Лондон. „Разбира се, че той ме попита за ситуацията в Байерн Мюнхен тогава. Естествено му казах, че това е страхотен отбор. Причината, поради която той избра Челси е изцяло логическа според мен. От трансферната забрана и напускането на Еден Азар, което всички ние очаквахме от доста време, стана ясно, че Калъм ще получава повече шансове“ коментира Рюдигер.

Калъм Хъдсън-Одой изигра страхотен мач за победата на Челси с 2:0 срещу Нотингам Форест в 3-тия кръг от ФА Къп през уикенда, след като вкара първия и взе участие във втория гол за „сините“ в мача. А ето кой футболист на Челси може да премине в друг клуб от Висшата лига по време на зимния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички