Гуардиола посочи кой играч не би продал и за половин милиард евро


Гуардиола посочи кой играч не би продал и за половин милиард евро
Снимка: Guliver/GettyImages

2635 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола обяви, че не би продал своя млад играч Фил Фодън дори за много сериозна сума. Испанецът посочи, че не би се разделил с 19-годишния халф дори и срещу половин милиард евро.

"Ние не току-така му дадохме нов договор. Това е единственият футболист, който не може да бъде продаден при никакви обстоятелства. Дори за 500 милиона евро няма да го пусна", заяви Гуардиола, цитиран от "The Sun".

"Фодън няма да ходи никъде, ние не възнамеряваме да подписваме с никой на неговата позиция. Когато Силва си тръгне, ние знаем кой ще стане нашият магьосник", допълни треньорът на "гражданите".

Интересно е да се отбележи, че наскоро младокът подложи на лека критика треньора си. Причината бе, че Гуардиола не го пуска често на терена.

"Винаги съм готов да играя в първия отбор на Манчестър Сити. Но треньорът това не го разбира. Аз имам свое мнение, той - също, а те са различни. Всеки ден се подготвям с всички, давам най-доброто от себе си на тренировките. Всеки вижда това и ме съветва да бъда търпелив", обясни Фодън. А с коя от звездите си Гуардиола е в конфликт вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички