Наказаха Ричарлисон за първия кръг от Висшата лига поради любопитно провинение


Наказаха Ричарлисон за първия кръг от Висшата лига поради любопитно провинение
Снимка: Getty Images

1576 0

Новото попълнение на Тотнъм Ричарлисон няма да може да вземе участие в първата среща на новия си отбор. Причината е, че Английската футболна асоциация наказа бразилеца, поради нарушение от месец май.

На първи май Евертън прие Челси в среща от Висшата лига, която бе спечелена от "карамелите". Единственото попадение в срещата бе дело на латиноамериканеца, който се разписа в началото на второто полувреме.

Тогава при радостта си играчът притича периметъра покрай феновете на Евертън с димка в ръка. В момента на случилото се съдията не наказа футболиста, но сега Асоциацията го наказа за една среща.

Тотнъм сега започва лятната си подготовка, а до края на месеца ще изиграе 4 контроли. Сред имената на противниците личат тези на Севиля, Тотнъм и Рейнджърс. Първият официален мач за "шпорите" е насрочен за шести август, когато отборът ще приеме Саутхямптън.

Букмейкърите вече определят лондончани като фаворит в първия кръг, а във втория ще гостуват на Челси. В този мач Ричарлисон вече трябва да е на линия.

Вижте повече за преминаването на бразилеца в Лондон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички