Джак Уилшър коментира трансфера на Ричарлисон в Тотнъм


Джак Уилшър коментира трансфера на Ричарлисон в Тотнъм
Снимка: Getty Images

1410 0

Бившият играч на Арсенал Джак Уилшър сподели интересно мнение относно трансфера на бразилеца Ричарлисон при големия съперник на „артилеристите“ – Тотнъм. Арсенал също следеше ситуацията около нападателя на Евертън и клубът беше готов да го привлече, но Ричарлисон избра да премине при „шпорите“ поради факта, че те ще участват в Шампионска лига през следващия сезон, а Арсенал не успя да се класира за турнира на богатите.

Уилшър отсече пред “talkSPORT”, че в Арсенал, Ричарлисон не би бил сред титулярните единадесет на Микел Артета, но би го взел в клуба.

„Той определено ще се бори и ще бъде добра част от отбора, но не мисля, че ще влезе в титулярните 11. Мисля, че той ще подобри отбора на Тотнъм, определено… той ще им даде нещо различно. Не бих казал, че съм раздразнен. Той е на 25, така че не е млад“, коментира Джак Уилшър.

„Този потенциал при „шпорите“ трябва да бъде превърнат в нещо в даден момент, Ако трябва да съм честен, този който може да го направи е Антонио Конте. Не бих казал, че съм съсипан като фен на Арсенал, но той може да бъде наистина много добър“, добави Уилшър.

Арсенал страда от липса на нападатели, тъй като клуба вече напуснаха Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет. Единствената опция на върха на атаката за „топчиите“ е Еди Нкетия. Клубът преговаря с Манчестър Сити за трансфер на Габриел Жезус на „Емиратс“. Бразилецът със сигурност ще изгуби титулярната си позиция след идването на Ерлинг Холанд.

Вижте още: Каква нова позиция може да заеме Джак Уилшър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички