"Най-скъпото суши в света" - как (и защо) Абрамович платил 40 бона за доставка?


"Най-скъпото суши в света" - как (и защо) Абрамович платил 40 бона за доставка?
Снимка: Getty Images

7646 0

Собственикът на Челси Роман Абрамович определено знае как да харчи пари и да живее в охолство. Наскоро се появи информация, че веднъж руснакът си е поръчал храна за вкъщи от любимия си лондонски ресторант на стойност 40 хиляди паунда - историята обаче далеч не приключва тук...

Колкото и налудничаво да звучи - храната е била доставена от Лондон до имението на милиардера на хиляди километри в Баку. Самата гощавка е струвала 1200 паунда, а доставката се е равнявала на 40 хиляди, и е пристигнала в Азербайджан с частен самолет, информира британският Mirror.

След като любимото суши на Абрамович е било приготвено, то е пътувало в специални куфари и закарано до летището в Лондон с лимузина. Последвал е 3900-километров полет и след 5 часа във въздуха Абрамович и неговите приятели са се насладили на японското ястие.

В момента руският олигарх има доста по-сериозни проблеми от това каква храна да си поръча. Той продължава да бъде едно от най-срещаните имена в медиите, когато става въпрос за конфликта Русия-Украйна.

Наскоро стана ясно, че и висшепоставено лице в НБА ще се опита да купи Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички