Най-интимното място от статуята на Кристиано Роналдо се е изтъркало от много докосване (СНИМКА)


Най-интимното място от статуята на Кристиано Роналдо се е изтъркало от много докосване (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

6225 0

Статуята на нападателя на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо в родния му град Фуншал (остров Мадейра) е започнала да се "износва" в най-интимната възможна област - около неговия полов орган. Причината - толкова много фенове избират да се докоснат там по време на снимки (можете да видите и пример по-долу в материала).

Бронзовата статуя бе готова през 2014 година и колкото и абсурдно да звучи - зоната около неговият пенис вече е изтъркана поради споменатата причина. Трябва да отбележим нещо важно, което може би донякъде обяснява действията на туристите.

Видимо е, че статуята е доста по-висока, отколкото средностатистическият човек от Европа (а и не само). Така за варианти за докосване при снимка (при нормална позиция - без клякане, изправяне, протягане нависоко и т.н.) остават няколко места.

Най-нормалното такова е ръката му. И двете ръце са разположени на височина, която е лесно достижима. Възможно е и някой несъзнателно да го докосват в интимната зона. За британското издание "Сън" турист в Португалия е разказал следната случка:

"Исках да изпратя снимка с него на моето семейство, но в момента, в който го пратих в групата ни в WhatsApp, всички започнаха да се смеят. Нямаше как да не забележат изтърканото място между краката му" - пише "Сън".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички