35-годишният Единсон Кавани отказва "подадената ръка" в Манчестър Юнайтед, насочва се към Испания?


35-годишният Единсон Кавани отказва "подадената ръка" в Манчестър Юнайтед, насочва се към Испания?
Снимка: Getty Images/Guliver

1558 0

35-годишният нападател на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е решил да напусне "Олд Трафорд" през идното лято и да се насочи към испанската Ла Лига.

Информацията е на английското издание "The Guardian", което пише, че уругваецът няма намерение да се задържа повече при "червените дяволи", въпреки че те са готови да му предложат нов контракт.

Споменава се, че голямото желание на ветерана е да се насочи към испанския шампионат, а евентуално негово преминаване там ще бъде улеснено от факта, че след края на сезон 2021/22 той ще се превърне в 'свободен агент' и новият му клуб няма да се налага да заплаща трансферна сума.

През настоящата кампания Кавани се отчете с 11 мача и 2 попадения в английската Висша лига, а през зимния трансферен прозорец се твърдеше, че Барселона проявява силен интерес към него, но до сделка не се стигна, може би заради факта, че каталунците привлякоха Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бившият треньор на Барса Роналд Куман наруши мълчанието си - оплака се от Жоан Лапорта и зададе логичен въпрос за Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички