Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед ще бъде нещо ново за Ралф Рангник


Димитър Бербатов: Манчестър Юнайтед ще бъде нещо ново за Ралф Рангник
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2213 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели притесненията си относно назначаването на Ралф Рангник за временен треньор на "червените дяволи". Той сподели, че Рангник никога не е бил треньор на световен гранд, какъвто е Манчестър Юнайтед.

"Той е високо уважаван във футболния свят, но при цялото уважение, той е тренирал тимове като Шалке, Щутгарт и Лайпциг, но никога не е бил начело на наистина големи отбори. Юнайтед е един от най-големите клубове в света, така че това ще бъде нещо ново за него. Ще е интересно да видим как ще се справи със ситуацията", заяви Бербатов, цитиран от Manchester Evening News.

"Играл съм срещу отборите на Рангник, когато бях в Байер Леверкузен. Той построи страхотни тимове като Лайпциг и е много стриктен с дисциплината, знае как да изгради отбор. Четох, че той вярва в трите К - концепция, компетентност и капитал.

"Налагане на концепция и продължение на специфичното ДНК е първото. Второто е да знаеш какво правиш и да намериш най-добрите хора за всяка позиция. Третото са парите - за да направих първите две ти трябват пари и това не е проблем за Юнайтед, така че той трябва да се справи", добави още Бербо.

Директор на настоящия клуб на Рангник Локомотив Москва изригна с гневен коментар по адрес на германеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички