На Острова смятат, че Манчестър Сити трябва да се отърве от рекордна покупка


На Острова смятат, че Манчестър Сити трябва да се отърве от рекордна покупка
Снимка: Getty Images

2035 0

Манчестър Сити направи Джак Грийлиш най-скъпия британец през лятото на 2021 година. 100-милионната покупка акостира на "Етихад", но до момента не успява да разгърне пълния си потенциал. 

На Острова смятат, че стилът на игра на Пеп Гуардиола не позволява на Джак Грилиш да покаже на какво наистина е способен.

"Имах предчувствието, че ще се стигне до тук. Така и не разбрах защо трябваше да преминава в Сити. Той е топ играч, аз съм му страхотен почитател, но нещата между него и отбора не се получават. Още от малък той е бил учен как да дриблира и да пробива през играчи. Това обаче не влиза в плановете на Пеп", заявява британският журналист Пол Миърсън пред за "Sky Sports".

"Ако иска да остане, той трябва да се научи да играе точно както Пеп иска. Не смятам обаче, че това ще се случи. Склонен съм да вярвам, че Сити ще се раздели с него или това лято, или в близкото бъдеще. Не мисля, че той се наслаждава на престоя си в Манчестър", допълни Миърсън.

Джак Грийлиш напусна Астън Вила с желанието да печели трофеи. По всичко личи, че той ще изпълни тази своя мечта, но със сигурност липсата на игрово време не му се отразява никак добре. 

Освен Грийлиш през лятото може да си тръгне още един любимец на "Етихад".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички