На Острова разкритикуваха жестоко Микел Артета: Унищожил потенциала на футболист на Арсенал?


На Острова разкритикуваха жестоко Микел Артета: Унищожил потенциала на футболист на Арсенал?
Снимка: Getty Images

3587 0

Емблематичният за Мидълзбро бивш футболист - Роби Мъстоу, заяви, че мениджърът на Арсенал - Микел Артета, няма идея как да използва полския защитник - Якуб Кивиор, споделяйки, че по този начин той убива неговата кариера.

Критиките към Артета

Те бяха предизвикани изцяло, след като "артилеристите" загубиха от Фулъм в лондонското дерби с 1:2, а Якуб Кивиор не игра никак добре за "топчиите".

Още: Установиха, че борбата във Висшата лига остава между Ливърпул и Манчестър Сити

"Арсенал има Кивиор, който се превръща в полузащитник от ляв бек, Артета сякаш не знае какво да прави с него и така убива потенциала му. Вижда се, че на поляка не му е комфортно на тази позиция", категоричен бе Мъстоу за "The 2 Robbies Podcast".

Якуб Кивиор с екипа на полския национален отбор

Kивиор обаче не е единственият играч, който се бори да отговори на очакванията, тъй като скорошната форма на "артилеристите" определено не е най-добрата. Те преживяват спад в борбата за титлата, тъй като загубиха точки в трети пореден мач.

Преди загубата си с 1:2 от Фулъм, те завършиха наравно срещу Ливърпул и загубиха от Уест Хем. Тези слаби резултати свалиха Арсенал до четвърто място в класирането на Висшата лига.

Още: Бивш скаут на Арсенал: Бяхме много близо до трансфера на Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички