Артета: Не заслужавахме да спечелим срещу Фулъм, най-слабият ни мач за сезона


Артета: Не заслужавахме да спечелим срещу Фулъм, най-слабият ни мач за сезона
Снимка: Getty Images

713 0

"Не бяхме достатъчно добри, това е". Това призна мениджърът на Арсенал Микел Артета след загубата от Фулъм с 1:2 като гост в неделя вечер. Той допълни, че "артилеристите" са направили най-слабия си мач от началото на сезона и не са заслужавали да победят.

Претендентите за титлата записаха второ поражение в рамките на няколко дни, като те са взели само една точка от последните си три мача и имат само една победа в последните пет. Арсенал заема четвърто място в класирането с 40 точки, две по-малко от лидера Ливърпул.

"Преди три дни срещу Уест Хем напълно заслужавахме да спечелим, но загубихме. Днес бяхме много далеч от това ниво. Допуснахме два много подобни гола, постоянно губехме топката, нямахме добра организация в наказателното ни поле.

Нямахме ритъм в атака и не създадохме достатъчно, а в защита бяхме по-слаби във всяко едно действие. Това е тъжен ден, защото наистина не заслужавахме победата", коментира Артета след срещата.

"Срещу Ливърпул се представихме страхотно на "Анфийлд", срещу Уест Хям също, но не спечелихме. Днешният мач е изключение", допълни испанският специалист. А ето с кой футболист иска да се подсили Арсенал в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички