На Острова отново започнаха с прогнозите за Роналдо, отписаха го след зимата


На Острова отново започнаха с прогнозите за Роналдо, отписаха го след зимата
Снимка: Getty Images

1984 0

Британските медии продължават да спекулират около бъдещето на Кристиано Роналдо, въпреки че той избра да продължи кариерата си на "Олд Трафорд". Според последните информации, ръководството на "червените дяволи" очаква легендата да направи опити за напускане отново при първа възможност.

Подобен вариант може да се разиграе едва при зимния трансферен прозорец, а междувременно вестник "Сън" пише, че играчите на Манчестър Юнайтед са недоволни, че португалецът е пропуснал предсезонната подготовка. Португалецът още не може да се впише в схемата на игра, изградена от новия мениджър на отбора Ерик тен Хаг.

"Всички играчи бяха щастливи, когато Роналдо се завърна в отбора миналия сезон. Те са разстроени, че той пропусна подготовката през лятото. Роналдо не отговаря на изискванията по отношение на скоростта. Той разчита на инстинкта, но това не работи в системата на Тен Хаг", съобщава изданието от Острова.

37-годишната суперзвезда записа 6 мача във Висшата лига от началото на кампанията, но още не е съумял да открие головата си сметка. Той взе пълно участие и при загубата от Реал Сосиедад за Лига Европа с 0:1. Общият му престой на терена от началото на сезона се равнява на 297 минути. 

Вижте актуалните новини около португалеца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички