Екс играч на Ливърпул: Срещу Реал Сосиедад Роналдо игра като... 37-годишен


Екс играч на Ливърпул: Срещу Реал Сосиедад Роналдо игра като... 37-годишен
Снимка: Getty Images

1665 0

Бившият футболист на Ливърпул Стийв Никол разкритикува звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. Според шотландеца, носил фланелката на мърсисайдци в периода 1981-1994 г., португалецът е играл срещу Реал Сосиедад в Лига Европа като 37-годишен, на колкото е всъщност.

"Честно казано, единственото нещо, което ми идва на ум при споменаването на този мач, е Роналдо, който беше изведен на чиста позиция, но позволи да бъде хванат от двама играчи. Имаше още няколко момента, не толкова добри като този (в 14'), но нещо му липсваше", анализира Никол, цитиран от "ESPN".

"Toва е единственото, за което се сещам. Освен факта, че Роналдо имаше чиста ситуация да стреля и той изглеждаше съвсем като на 37 години", допълни британецът.

Носителят на 5 награди "Златната топка" не е вкарал гол или дал асистенция вече в 7 мача, макар и непълни. Той вкара топката в мрежата срещу Реал Сосиедад, но от засада. Вижте пропуските на Роналдо във въпросния мач, които костваха победата на Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички