На Острова: Кевин де Бройне отказва да удължи договора си с Манчестър Сити


На Острова: Кевин де Бройне отказва да удължи договора си с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1171 0

Голямата звезда на Манчестър Сити Кевин де Бройне не се е съгласил да удължи контракта си с "небесносините", съобщава авторитетното британско издание The Times. Според информациите, Де Бройне е останал разочарован от преговорите по новия договор.

Де Бройне, който има договор на "Етихад" до 2023 година, е недоволен от бавното преговаряне за новия договор между него и ръководството на клуба. От Сити му предлагат нов петгодишен договор, но Де Бройне не смята да приема подобни условия.

29-годишният играч е с ключова роля за успехите на тима на Пеп Гуардиола. Въпреки отхвърлената оферта изглежда малко вероятно Де Бройне да напусне Сити, където е напълно щастлив и не е дал никакви знаци, че иска да напуска.

Междувременно се появиха информации, че Манчестър Сити иска да вземе звездата на Тотнъм Хари Кейн, но от щаба на "шпорите" веднага са взели мерки (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички