Менди също вдигнал коледно парти, от Манчестър Сити го порицаха


Менди също вдигнал коледно парти, от Манчестър Сити го порицаха
Снимка: Getty Images/Guliver

1274 0

Отборът на Манчестър Сити порица своя играч Бенжамен Менди, след като стана ясно, че крайният защитник е нарушил стриктните карантинни правила във Великобритания и е организирал парти за Коледа. "Гражданите" са един от отборите от Висшата лига, които са най-тежко засегнати от пандемията от коронавирус, като за днешното дерби с Челси от 17-ия кръг на първенството мениджърът на тима Пеп Гуардиола няма да може да разчита на петима от своите възпитаници заради COVID-19.

В същото време медиите в Англия разкриха, че Менди е нарушил противоепидемичните мерки в коледно парти, по подобие на трима играчи на Тотнъм и един на Уест Хям, всички аржентинци. От Сити заявяват, че са разочаровани от действията на Менди, но допълват, че част от медиите са "преекспонирали" ситуацията. "Елементи от този инцидент са погрешно интерпретирани от медиите, играчът вече публично се извини за грешката си. Клубът е разочарован от случилото се и ще проведе вътрешно разследване", съобщават от Сити.

Заради множеството случаи на коронавирус в Манчестър Сити, двубоят с Евертън от последния кръг бе отложен в последния момент, а впоследствие същото се случи със срещите Фулъм - Тотнъм и Фулъм - Бърнли, заради бум на заразата при "котиджърс".

Всичко това доведе и до притеснения, че може да се наложи временно прекъсване на първенството, което изключително много ще затрудни програмата за пролетта и ще постави под въпрос завършването на сезона, с оглед на това, че на 11 юни започва Европейското първенство по футбол.

Срещата между Челси и Манчестър Сити е тази вече от 18:30 часа българско време на "Стамфорд Бридж" и ще можете да я проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички