"Мразя това": Ас на Ливърпул разказа за много вътрешни разногласия


"Мразя това": Ас на Ливърпул разказа за много вътрешни разногласия
Снимка: Getty Images

5029 0

Ливърпул грабна пореден трофей в историята си, след като сломи Челси във финала за Купата на Лигата. Успехът на мърсисайдци бе особено впечатляващ, предвид многото контузии и солидния брой играчи от академията, които бяха ползвани в течение на срещата.

Един от състезателите на тима, които нямаше как да вземат участие - Доминик Собослай, изрази любопитно мнение през Hungarian TV. Унгарецът призна, че ако е зависило от него, той е щял да вземе участие, както и че има доста разногласия с медицинските лица в клуб.

Собослай е искал да играе във финала срещу Челси

Още: Ливърпул прибра смайващо ниска сума от наградния фонд за Купата на Лигата

Собослай искал да играе срещу Челси във финала

"От медицинския щаб са внимателни с мен. Ако зависеше от мен, щях да играя във финала. Мразя го. Мразя да не играя. Имах доста разногласия с докторите" - призна самият Собослай.

Асистентът на Клоп - Пеп Лийндерс, бе говорил по темата на пресконференцията в петък. Тогава сподели, че Мохамед Салах, Дарвин Нунес и Доминик Собослай са под въпрос за финала, като ще се реши в последните минути спрямо това, което се вижда при последните тренировки и изследвания.

Тогава той призна и че други ключови футболисти ще отсъстват за по-дълго. Сред тях спомена Трент Александър-Арнолд, Диого Жота и Къртис Джоунс. Самият Юрген Клоп пък заяви след успеха на Ливърпул, че тепърва ще види каква цена ще плати отборът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички