Юрген Клоп предупреди след трофея: Ще видим каква цена ще платим


Юрген Клоп предупреди след трофея: Ще видим каква цена ще платим
Снимка: Getty Images

12797 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп бе изключително щастлив след триумфа за Купата на Лигата. Мърсисайдци сломиха Челси след продължения, като редовното време приключи без попадения, но в продълженията капитанът Върджил ван Дайк се разписа и донеес победата.

"Червените" бяха с много липси на ключови футболисти, а в течение на двубоя се появиха и няколко играчи от академията. Ливърпул приключи с петима на 20 или по-малко. Средната възраст на тима накрая бе под 22 години.

Юрген Клоп определи случилото се срещу Челси като "невъзможно"

Ван Дайк бе герой за Ливърпул срещу Челси

"Това, което се случи, бе пълна лудост. Тези неща не са възможни. Отборът, целият състав, академия, пълна с характер. Толкова съм горд, че бях част от това тази вечер. Най-лудата част бе, че го заслужавахме. Имахме моменти на късмет, те имаха моменти на късмет. Момчетата се доказаха, беше много хубаво" - започна германецът пред Sky Germany.

"Почти сигурен съм, че когато вкарахме децата хората са си помислили, че се предаваме, защото имаме мач в сряда, но наистина не това бе случаят. Искахме да вкараме свежи крака - те бяха свежи, но много млади. Справиха се. Момчетата тренираха с нас доста време, знаят точно какво трябва да направим.

В момента нямаме отбор за сряда. Момчетата, които се появиха, може би ще могат да играят отново. Други ще получат лечение в понеделник. Обичам тази страна, но графикът не е направен така, че да побеждаваш много. Ще видим каква е цената, която трябва да заплатим, но се борим за всеки мач. Някак ще сглобим отбор за Ливърпул срещу Саутхемптън" - сподели още той.

Вижте как бе спазена традицията от финалите между Ливърпул и Челси, а Ван Дайк се превърна в герой (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички