Моуриньо: Трябва да се борим за второто място


Моуриньо: Трябва да се борим за второто място
Снимка: Gulliver/GettyImages

1309 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана доволен от победата срещу Хъдърсфилйд, както и от това, че Алексис Санчес успя да се разпише.

"Контролирахме мача през цялото време и в крайна сметка успяхме да разбием Берлинската стена, изградена толкова добре от Дейвид Вагнер. Хубаво бе за Алексис Санчес, че се разписа в първия си мач като титуляр на „Олд Трафорд”. Щастлив съм да виждам, че показва типичната си страст и се радва, когато е на терена. Навярно не е мечтал да вкара точно така своя дебютен гол, но все пак това си е попадение. Борим се само за едно и то е да сме първи сред последните. Трябва да се борим, за да завършим на второ място."”, заяви Моуриньо.

Той коментира и какво е състоянието на контузения Маруан Фелайни. " Не искам да влизам в подробности. Предпочитам докторът да ми даде някаква информация. Това обаче не е краят на сезона за него. Изобщо не е така. Става дума за малка интервенция на външния менискус. Смятам, че до края на март той ще се върне в игра, поради което се надявам, че ще направи силни април и май в повече от един турнир".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички