Моуриньо: Съдията даде евтина дузпа, не съм доволен от ВАР


Моуриньо: Съдията даде евтина дузпа, не съм доволен от ВАР
Снимка: Guliver/GettyImages

1045 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отправи сериозни критики към системата за видеоповторения ВАР, след като отборът му направи равенство 1:1 с Манчестър Юнайтед в първия си мач след подновяването на Висшата лига. "Шпорите" водеха в резултата в голяма част от мача, но десет минути преди края "червените дяволи" изравниха от дузпа, а малко след това реферът Джон Мос отсъди втора такава в полза на гостите, но ВАР отмени решението му.

"Не съм доволен от дузпата, не съм доволен и от втората дузпа. Не съм доволен от ВАР. Съдията може да сгреши и да даде евтина дузпа, но след ВАР трябва да си свърши работата. При втората дузпа не съм доволен от Мос, защото не даде нарушение срещу Орие. След това даде евтина дузпа, несъществуваща дузпа и в този случай ВАР се намеси точно", коментира Моуриньо след двубоя.

"Втората дузпа е просто невероятна. В тази ситуация ВАР отсъди, че има симулация и играчът веднага трябва да получи жълт картон, но това не се случи. Много съм разочарован от тези две решения, но това е положението", допълни специалистът. А каква мечта на Бруно Фернандеш се сбъдна снощи вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички