Бивш играч на Сити вариант за нов нападател в Манчестър Юнайтед


Бивш играч на Сити вариант за нов нападател в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images / Guliver

1765 0

Отборът на Манчестър Юнайтед ще иска да засили конкуренцията в атака по време на зимния трансферен прозорец. Младото трио в атака – Антони Марсиал, Маркъс Рашфорд и Мейсън Грийнууд изпитва проблеми с непостоянство и контузии и „червените дяволи“ ще се опитат да добавят още една опция в предни позиции, като привлекат опитен голмайстор. Марио Манджукич от Ювентус е основната цел на Юнайтед, но сега изглежда, че от „Олд Трафорд“ следят и друг нападател от Серия А – Един Джеко.

Босненецът започна своя 5-ти сезон в Рома през тази година. 33-годишният нападател е на същата възраст като Манджукич, но голямото му предимство може да се окаже фактът, че за разлика от хърватина, Джеко играе редовно, като е твърд титуляр в Рома. Той вече има 6 гола и 2 асистенции в 15 мача през този сезон. Опитът във Висшата лига също е предимство за босненския стрелец, като той вече игра в английския елит с екипа на градския съперник на Юнайтед – Манчестър Сити, като отбеляза 72 гола в 189 мача за „гражданите“ за 4 години.

Проблемът пред Манчестър Юнайтед е, че Рома нямат никакво намерение да се разделят с нападателя си през зимата, тъй като единствената друга опция в атака за „вълците“ е Никола Калинич. А ето кой друг нападател от Серия А е пред трансфер на "Олд Трафорд".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички