Моуриньо се закани за Бейл: Ако не играе във финала утре, ще го чакаме с отворени обятия


Моуриньо се закани за Бейл: Ако не играе във финала утре, ще го чакаме с отворени обятия
Снимка: Guliver/GettyImages

1785 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо открехна вратата за евентуален сензационен трансфер на Гарет Бейл на "Олд Трафорд". На пресконференцията преди двубоя за Супрекупата на Европа с Реал Мадрид Моуриньо се закани, че ще следи внимателно дали Кралския клуб ще използва уелсеца в големия мач. Специалистът вярва, че Реал иска да задържи Бейл, но се закани Юнайтед да дебне и да атакува при най-малката възможност.

"Ако той играе утре, тогава няма да мисля по този въпрос. Това ще означава, че твърдо попада в плановете на Реал. Но ако не играе, тогава ще го чакаме с отворени обятия", обясни Моуриньо.

Относно големия двубой утре, Специалния заяви: "Ще се опитаме да спечелим трофея, ясно е. Има разлика между победителя в Лига Европа и Шампионската лига. Лига Европа е трудна, защото има много мачове, пътувания… Има и проблем с мотивацията, защото това не е максимумът за всеки футболист. По-голямото качество е в Шампионска лига".

Португалецът смята, че Реал е много по-подготвен за големите жеги, които са в момента в Македония. "Знаехме, че ще е така. След като се завърнахме от Щатите, решихме да тренираме от 4 следобед, за да свикваме с горещото време. Да, но всички дни валеше. В Мадрид са много по-добре подготвени, тъй като са тренирали на високи температури. Ние трябва да играем и да се наслаждаваме на този специален момент".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички