Моуриньо се закача с Челси: Не играят в Европа и затова печелят в Англия


Моуриньо се закача с Челси: Не играят в Европа и затова печелят в Англия
Снимка: Guliver/GettyImages

2375 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо коментира предстоящият сблъсък на неговия тим с отбора на Челси в 1/4-финален мач от ФА Къп.

Според Моуриньо тази година Челси играят добър футбол, защото имат много време за почивка между мачовете си и могат да се подготвят ефективно за следващия си мач в първенството.

"Най-голямата разлика между двата отбора е времето за работа. Челси за много добър отбор, но това, че не играят в Европа е причината да са толкова добри този сезон. Те имат време да тренират различни игрови постройки, имат възможност и да си починат. Могат да си позволят да се разтоварят и дори да отидат на почивка в САЩ за няколко дни", коментира Специалния преди дербито тази вечер.

"Те избраха своя начин на игра, а очевидно имат и правилните играчи за този стил. Защитават се много добре, а контра атаките са им силно оръжие."

"Моите тимове играят с 4 играчи отзад, а тези на Конте с 5. Това обаче не е важно щом отборът ти побеждава. Концентриран съм върхи това Манчестър Юнайтед да играе добре и да спечели всеки мач.

"В мен няма никакви по-специални чувства преди този мач. Трябва да спечелим този мач. Купата на ФА е много важна за нашия отбор", завърши изказването си пред Sky Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички