Моуриньо: Купата на Лигата не ни стига, играем за още два трофея


Моуриньо: Купата на Лигата не ни стига, играем за още два трофея
Снимка: Guliver/GettyImages

1901 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е доволен от представянето на тима си до момента, като английският гранд спечели Къмюнити Шийлд в началото на сезона, а през миналия месец спечели и Купата на Лигата след успех на финала над Саутхямптън с 3:2.

Португалецът пое 20-кратните шампиони през лятото, след като Луис ван Гаал напусна поста си.

С назначенията на Дейвид Мойс и Луис ван Гаал доминацията на "червените дяволи" вече не е на лице и няма нищо общо с ерата, в която начело бе сър Алекс Фъргюсън.

Специалния даде интервю за "BBC Football Focus", в което заяви, че за него Купата на Лигата не е достатъчно и ще се бори за още отличия през сезона.

"Работя много, но това е, което искам. Обичам отбора. Усещам, че ще бъда тук дълго време, защото връзката е силна.

Трудността в това да си начело на такъв отбор е големите очаквания. Все пак в миналото това е бил най-великият отбор в Англия. 

Радваме се, че спечелихме Купата на Лигата, трофей във витрината на всеки клуб е нещо специално. Истината е, че почти всички отбори в Англия ще завършат сезона без никакво отличие, а ние вече имаме две, след като спечелихме и Къмюнити Шийлд.

В момента сме на 1/4-финал в турнира за ФА Къп, но трябва да се борим на всеки един фронт. Участваме и в Лига Европа. Купата на Лигата не е достатъчно, все пак сезонът не приключва през февруари."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички