Прогноза за ФА Къп: Челси - Манчестър Юнайтед


Прогноза за ФА Къп: Челси - Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images / Guliver

1775 0

1/4-финалите в турнира за Футболната асоциация в Англия продължават с пълна сила и тази вечер. Вече 3 топ тима си осигуриха достигането на полуфинал в надпреварата. Това са Арсенал, който победи Линкълн, Манчестър Сити, който надигра Мидълзбро и тима на Тотнъм отстранил без никакви проблеми Милуол.

Сблъсъкът тази вечер обаче е от друга категория. В Лондон се изправят тимовете на Челси и Манчестър Юнайтед, а "Червените дяволи" имат много са доказване пред днешния си съперник. В началото на сезона лондончани разгромиха състава на Жозе Моуриньо с категоричното 4:0, което даде начало на страхотна серия. Сега Челси е лидер в класирането във Висшата лига с цели 10 точки преднина.

Манчестър Юнайтед преодоля големите трудности, които отборът изпитваше в началото на кампанията, но въпреки това момчетата на Моуриньо правят прекалено много равенства.

"Червените дяволи" няма да могат да разчитат на най-добрия си играч в тази среща. Златан Ибрахимович бе наказан за 3 мача за удар с лакът срещу играча на Борнемут Тайрън Мингс. Това обаче няма да позволи на Уейн Руни да води атаката на тима, защото и той се е контузил по време на тренировка на тима. Вижте и другите контузени играчи на Манчестър Юнайтед.

Пол Погба ще бъде в центъра на терена, а най-вероятно до него ще бъде и Андер Ерера.

Отборът на Антонио Конте няма проблеми с контузени или наказани играчи. Италианецът със сигурност ще излезе с тройка централни защитници, а в средата ще играят Нголо Канте и Неманя Матич. Еден Азар и Диего Коста ще тормозят защитата на Юнайтед, която е много колеблива в мачовете срещу топ отборите в Англия.

Като цяло и двата отбора притежават изключително качество на изпълнителите, но Челси е тим, който е много по-добър в отборната игра и това се показа често през този сезон. Наказанието на Ибрахимович също е много ключово за крайния изход на двубоя.

Прогноза на Sporlive: И двата отбора да отбележат гол (2.10)

Рискова прогноза: Победа за Челси + двата отбора да отбележат гол (4.50)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички