Моуриньо разпали още една война в съблекалнята на Манчестър Юнайтед


Моуриньо разпали още една война в съблекалнята на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2380 0

Жозе Моуриньо често обича да налага своята воля в съблекалнята, като нерядко го прави с определен тип поведение към футболисти, на които смята да не разчита. Към настоящия момент той продължава да държи далеч от първия отбор Бастиан Швайнщайгер, но има и друг играч, който е недолюбван от португалеца - Матео Дармиан.

Италианският защитник еизпаднал в немилост пред португалеца и ще бъде дълбоко замразен на пейката, появявайки се в игра единствено при нужда или контузия на Антонио Валенсия.

БЕЗГРЪБНАЧЕН СТРАХЛИВЕЦ, ОТИВАЙ ПО ДЯВОЛИТЕ

Според информация на вестник "Тутоспорт", той е имал разговор със Специалния и му се е оплакал от факта, че не попада в сметките му от началото на сезона. И това явно е било последното му оплакване пред него.

Според източниците на изданието, Моуриньо веднага го е отминал с ледено мълчание и единствено му е обявил, че повече няма да играе. Повече подробности не се съобщават, но по всичко личи, че Дармиан ще си търси нов отбор през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички