Гуардиола настоява пред Манчестър Сити да привлече Хари Кейн


Гуардиола настоява пред Манчестър Сити да привлече Хари Кейн
Снимка: Getty Images/Guliver

1286 0

Манчестър Сити ще опита да направи доста солиден трансфер през зимата. Мениджърът Хосеп Гуардиола е поискал от ръководството да привлече звездата на Тотнъм - Хари Кейн, информира The Independent.

Преди няколко дни Гуардиола подписа нов 2-годишен договор с "гражданите" и по време на преговорите е споменал името на Хари Кейн като потенциално ново попълнение.  Специалистът започва да гради нов отбор, с който да атакува голяма си цел - Шампионска лига.

От началото на този сезон Сити има проблеми в атака, като в осем мача във Висшата лига има вкарани едва 10 гола. Наското пък Хари Кейн обяви, че ще обмисли дали ще остане в Тотнъм, или ще търси ново предизвикателство в кариерата си. Големият проблем на английския нападател е липсата на трофеи с лондонския клуб. Междувременно се появи информация, че Сити вече няма намерение да привлича Лионел Меси и се е отказал поради две причини - ето какви са.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички