Моуриньо към свой играч: Не си и помисляй да ми се подиграваш!


Моуриньо към свой играч: Не си и помисляй да ми се подиграваш!
Снимка: Guliver/GettyImages

3701 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо предупреди строго един от своите играчи. Португалецът му е заявил, че няма да му позволи да се подиграва с него в социалните мрежи, както го е правил с един от бившите си треньори. Става дума за защитника Серж Орие, а информацията е на "Foot Mercato".

Според изданието, играч и треньор са имали разгвор скоро след пристигането на Моуриньо в клуба. Целта на специалиста е била да дисциплинира Орие, тъй като проблемите с дисциплината се отразяват на играта му. Моуриньо, конкретно, е визирал подигравките на играча с бившия му треньор в Пари Сен Жермен - Лоран Блан.

"Ако мислиш, че можеш да се подиграваш с мен в социалните мрежи, както си го правил с бившия си треньор, грешиш", е казал наставникът на Орие. Той му е обяснил, че може да стане един от най-добрите защитници във Висшата лига, ако оправи поведението си.

"Не се шегувам", е казал Моуриньо на французина. В Англия припомнят, че Орие е "попаднал в ненужна конфронтация" и със Златан Ибрахимович и Давид Луис в социалните мрежи в миналото. А в кой от своите играчи Моуриньо обяви, че вече се е влюбим вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички