Къде ще завърши Тотнъм сезона в английската Висша лига според Моуриньо?

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е категоричен, че мястото на "шпорите" в английската Висша лига в момента не отговаря на качествата, които отборът притежава, и е убеден, че позицията на лондонския тим ще е много по-висока в сравнение със сегашната ситуация. 

Португалецът пое кормилото на финалиста в Шампионска лига преди няколко седмици и бързо успя да върне самочувствието на отбора. Тотнъм записа няколко поредни победи преди загубите от Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен, но представянето на отбора е далеч по-добро в момента. И Специалния е убеден, че изкачването на тима в класирането тепърва предстои. 

Моуриньо: Никой няма да иска да играе с Тотнъм в Шампионска лига

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е сигурен, че отборите в Шампионска лига ще искат да избегнат "шпорите" на 1/8-финалите на турнира. Английския...

"Знаем къде принадлежим в подреждането и това със сигурност не е втората половина. Това дори не е и седмо или осмо място, където се намираме в момента. Вярваме, че ще се подобрим и в края на сезона ще заемем полагащото ни се място. Можем да ускорим този процеса като постигнем резултати, което е най-добрият вариант. Имаме желанието и талантът да надградим", заяви Моуриньо на пресконференция преди гостуването на Уулвърхемптън в неделя. 

Още по темата

Please select answer!