Моуриньо към Бейл: Искаш да останеш тук или да се върнеш в Мадрид и да не играеш футбол


Моуриньо към Бейл: Искаш да останеш тук или да се върнеш в Мадрид и да не играеш футбол
Снимка: Guliver/GettyImages

2628 0

 

Феновете са убедени, че мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо може да бъде чут да казва: "Искате ли да останете тук или да отидете в Мадрид и да не играете футбол?" по време на скорошна тренировка.
Докато клубът се подготвя за сблъсъка във Висшата лига в неделя срещу Шефилд Юнайтед, официалният канал в Тотнъм в YouTube публикува някои кадри "зад кулисите" в тренировъчното съоръжение на Hotspur Way.
Подобни на Стивън Бергвийн и Сон Хюнг-мин впечатлиха в сесията, но това беше момент в 1:08 от кадрите, които грабнаха вниманието на хората в раздела за коментари.
„ Дали някой друг е чувал това?“ каза един потребител на YouTube. "Слушайте внимателно в 1:08 ..." Искате ли да останете тук или да отидете в Реал Мадрид? "Може би Бейл се връща?"

Наблюдателни фенове на Тотнъм чуха любопитно обръщение на мениджъра Жозе Моуриньо към Гарет Бейл по време на тренировка. "Искаш ли да останеш тук или да се върнеш в Мадрид и да не играеш футбол?", казва Специалния на Бейл, който играе под наем от Реал Мадрид.

Докато клубът се подготвя за сблъсъка във Висшата лига в неделя срещу Шефилд Юнайтед, официалният канал на Тотнъм в YouTube публикува кадри "зад кулисите" в тренировъчното съоръжение на Hotspur Way.

„ Дали някой друг чу това?“, пише един потребител в YouTube. "Слушайте внимателно в 1:08 ..." Искате ли да останете тук или да отидете в Реал Мадрид? "Може би Бейл се връща?", споделя друг потребител.

От видеото не може да се прецени дали думите са насочени към Гарет Бейл, но се предполага, че именно той е адресатът, защото дойде от Мадрид през есента и все още е собственост на Реал. През миналия сезон Бейл прекара повече време на резервната скамейка, след като Зидан не пожела да разчита на него.

Междувременно се появиха информации, че Моуриньо се е прицелил в бранител на Реал Мадрид в преследване на титлата във Висшата лига (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички