Моуриньо каза дали от Тотнъм ще привличат нови играчи през зимата


Моуриньо каза дали от Тотнъм ще привличат нови играчи през зимата
Снимка: Guliver/GettyImages

1956 0

Наставникът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира трансферните планове на неговия тим по време на януарския трансферен прозорец на днешната пресконференция на тима. Португалският специалист заяви, че ще се радва на нови попълнения в отбора през зимата, но най-вероятно „шпорите“ ще трябва да се задоволят със състава, с който разполагат в момента.

„Ако не намерим правилното решение, ще трябва да изчакаме до лятото за да допринесем за развитието на отбора. В момента фокусът ми е върху играчите, с които разполагам“ каза Моуриньо. Специалния бе запитан дали Даниел Леви ще му отпусне бюджет за нови играчи през зимата. „Не, не, не! Не става въпрос за списък от играчи. Януарският трансферен прозорец е странен. На пазара изскачат различни възможности и трябва да вземеш решение дали да действаш, или да не го правиш“ добави Моуриньо.

Според Transfermarkt Тотнъм са изхарчили 71 милиона паунда за нови играчи през лятото, като бяха привлечени Танги Ндомбеле и Райън Сесеньон, а Кийрън Трипиър пое към Атлетико Мадрид. Фернандо Йоренте и Винсънт Янсен пък напуснаха без да бъде привлечен друг нападател. След контузията на Хари Кейн, Тотнъм ще трябва да разчита на Хюн-Мин Сон в атака, тъй като в клуба няма друг чист централен нападател.

 А ето кое може да е решението в атака за Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички