Моуриньо изказал всичките си упреци към играчите на Тотнъм, научавайки, че е уволнен


Моуриньо изказал всичките си упреци към играчите на Тотнъм, научавайки, че е уволнен
Снимка: Guliver/GettyImages

1349 0

Вестник "The Telegraph" излезе с подробности около раздялата между Тотнъм и Жозе Моуриньо. Според медията португалският специалист е провел 4-часов разговор с футболистите на "шпорите", в който им е казал всичко, което мисли за тях.

Моуриньо беше уволнен на 19 април. На сутринта той е пристигнал на клубната база, за да проведе тренировка, но е научил там, че вече не е треньор на тима. Бившият мениджър на Челси, Реал Мадрид и други е събрал вещите си, а след това е провел дълъг разговор с футболистите.

Той е продължил 4 часа, като за това време Моуриньо е казал всичко, което мисли за играта им в последните мачове. Той е изказвал претенциите си към всеки футболист пред очите на останалите.

Според "The Telegraph" отношенията между треньора и играчите окончателно са се развалили след отпадането от Лига Европа. Преди около месец "шпорите" отпаднаха неочаквано от Динамо (Загреб). Атмосферата около тренировъчната площадка изведнъж е станала напрегната, а играчите са "се страхували да се усмихнат".

Заради уволнението си португалският треньор ще вземе солидна компенсация. Всъщност, най-голямата в досегашната му кариера. За каква сума става въпрос и колко е изкарал Моуриньо от уволненията си вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички